Detalii cutremurătoare despre modul în care un tată își abuza fetița de 10 ani.

„În data de 02.11.2018, persoana vătămată B.D.C. i-a mărturisit surorii ei, B.R.A., că inculpatul are un comportament ciudat față de ea, în sensul că, noaptea, când doarme, o atinge cu mâinile în zonele intime și se freacă cu penisul de zona sa intimă. De asemenea, i-a povestit că, în urmă cu o zi, inculpatul a chemat-o la baie, a dezbrăcat-o, a poziționat-o cu spatele la el și s-a frecat cu organul genital de zona sa intimă, simulând un act sexual.

Persoana vătămată a încercat să atragă atenția asupra comportamentului neadecvat al inculpatului din cursul anului 2017, povestindu-i surorii sale că tatăl obișnuia să o atingă în zonele intime, noaptea, când dormea. Astfel, începând cu anul 2017, când persoana vătămată minoră B.D.C. a început să doarmă în aceeași cameră cu inculpatul, acesta o dezbrăca de pantaloni și o atingea cu mâinile în zona sa intimă, dar se și freca cu organul său genital de zona sa intimă. Desi știa că nu este normală atitudinea tatălui ei, i-a fost frică și rușine de situația în care se afla, pentru a-l reclama. Cu toate acestea, anul trecut, i-a relatat o singură data, surorii ei, despre cele întâmplate, iar sora sa i-a spus că o va anunța pe mama lor, dacă va mai fi agresată.

Actele de agresiune sexuală au continuat până în data de 01.11.2018, când inculpatul a dus-o la baie, a dezbăcat-o complet, a poziționat-o cu spatele la el, sprijinită cu mâinile pe toaletă, în poziția aplecat și, potrivit declarației persoanei vătămate, i-ar fi introdus organul genital în vagin. A apreciat minora că a fost penetrată în acest mod de inculpat, întrucât o durea în zona intimă.

Având în vedere concluziile raportului de expertiză medico – legală, dar și raportat la declarațiile persoanei vătămate și ale surorii sale, instanța reține că, în realitate, au existat acte de agresiune sexuală, și nu acte de penetrare propriu – zisă specifice comiterii unei infracțiuni de viol. 

Aceste împrejurări au fost confirmate de declarația inculpatului, care a recunoscut săvârșirea faptei descrise mai sus, care se coroborează cu întregul material probatoriu administrat în faza urmăririi penale”, se arată în motivarea Judecătoriei Deva.

About the author: tvind