Alegeri în organizaţiile locale şi cea judeţeană ale PSD

Social-democraţii din judeţul Hunedoara vor organiza, începând de vineri, alegeri în cadrul tuturor organizaţiilor locale, urmând ca pe 7 septembrie să aibă loc conferinţa judeţeană de alegeri, prilej cu care se va alege şi noua conducere a filialei judeţene PSD Hunedoara, a anunţat joi preşedintele acesteia, deputatul Laurenţiu Nistor.

“Avem planificate aproape în fiecare zi conferinţe de alegeri. Facem acest lucru pentru că vrem să intrăm în campania pentru alegerile prezidenţiale cu echipe de partid bine structurate, alese de către membrii de partid”, a declarat Nistor, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD Hunedoara a precizat că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene, el aflându-se în fruntea organizaţiei din anul 2010.

“Ca om de partid, şi unul disciplinat, nu pot să fac şi să cer colegilor mei să organizeze alegeri doar la comune, oraşe şi municipii. Astfel că am propus colegilor mei să facem alegeri şi la nivelul organizaţiei judeţene, deşi încă mai am câteva luni până îmi expiră mandatul”, a precizat preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara.

Social-democraţii din judeţul Hunedoara care doresc să candideze la funcţia de preşedinte al filialei judeţene vor trebui să-şi depună candidatura până pe data de 31 august, în scris, conform prevederilor din statutul partidului.

About the author: tvind