Despre Iphone 11

Lăsând specificațiile tehnice la o parte, noile Iphone 11 si Iphone 11 PRO reprezinta cel mai mare pas pe care Apple l-a făcut în ultima perioadă.

Motivele se împart în 3 categorii:

  1. Hardware vorbind, procesoarele făcute de Apple sunt cele mai bune deoarece sunt făcute să funcționeze cu un singur tip de telefon, Iphone. Vorba romănească, “centrezi și dai cu capul” se aplică foarte bine în acest caz deoarece Apple produce și soft-ul și hardware-ul, imbinarea “cred” că este perfectă. Cu noul procesor A13 au mai urcat niște nivele față de Qualcomm și Samsung cu vreo 3 ani. Timpul va demonstra asta. Pentru varianta PRO camerele reprezintă încercarea Apple de a intra pe piața camerelor video “mid pro” să spun așa, oricum foarte bune.
  2. Au scăzut prețul modelului low de Iphone de 1000$ la 700$, scăzând specificațiile (în special tehnologia ecranului) la nivelul unui Iphone Xr. Modelul PRO costa 1100$, mai ieftin decât XS Max.
  3. Cel mai important, Apple se transformă cu totul într-o companie de servicii. Din acest an, au introdus opțiunea de a închiria Iphone începănd de la 17$. Aici probabil că vor mai apărea niște detalii.

Cea mai importantă schimbare pe care cred că o vom vedea, va fi scăderea prețurilor smartphone-urilor în general.

Link pentru descriere completa

About the author: tvind